Nov upravni odbor

Novo študijsko leto je že krepko za nami in dragi člani, tudi bodoči člani, za vas imamo pripravljenega veliko materiala. Od promocijskega, ki čaka na vas, da se včlanite, kot tudi dogodki, ki bodo letos predvsem do konca leta še posebej zanimivi.

In danes naj vam predstavimo tudi novo ekipo, ki bo skrbela za vas, ustvarjala projekte, dogodke in delavnice, prav tako pa vam občasno gnjavila, da prinesete novo potrdilo o vpisu.
Torej Klub študentov Slovenska Bistrica bo v novem študijskem letu sestavljala ekipa, ki je bila izvoljena 10. 9. 2016, v prostorih MC KŠSB. Ekipo sestavljajo: predsednica Lučka Goričan, podpredsednica Živa Stopar, blagajnik Matic Govejšek, tajnica Lara Gril, koordinatorica projektov Vita Petek Regoršek, mento dijaške sekcije Žiga Tarandek in 7. članica Neža Lešnik.

Obljubljamo, da vas bomo vabili na najbolj zanimive zadeve, z vami nazdravljali na ŠKIS-ovi tržnici, delili z vami pomembne informacije, vas naučili novih znanj, se zabavali na stand up-u in se imeli noro fino fajn.

Vaš upravni odbor KŠSB

Skis logo Sos logo