Klub študentov zaključil s projektom 25 za 25

V soboto, 17. 12. 2016, se je telovadnica Srednje šole Slovenska Bistrica ponovno odela hudomušne barve. Zakaj? Na ta večer je namreč Klub študentov organiziral že tretji tradicionalni stand up večer s KŠSB. Tega sta tokrat s pravim razmerjem humorja in umetnosti pričarala Tilen Artač in Jure Godler. Po zvoku smeha, ki je prihajal od publike, lahko rečemo, da le ta prizorišča ni zapustila z mrkim obrazom.
Da pa je bil večer še bolj poseben, je ekipa KŠSB po zaključeni predstavi ravnateljici Srednje šole Slovenska Bistrica predala sredstva zbrana skozi 25 dogodkov, ki so se vrstili vse od 1. oktobra do 17. decembra. V skladu se je nabralo kar 4.100 €, ki so v celoti namenjeni socialno ogroženim dijakom.

Na koncu se naj še v imenu celotne ekipe zahvalimo prav vam, dragi obiskovalci, ki ste z obiskom naših dogodkov prispevali v sklad, vam, dragi izvajalci, ki ste se popestrili naše večere (nekateri se celo odrekli honorarjem), vam, dragi sponzorji, ki ste nam olajšali celotno organizacijo ter seveda vsem, ki ste kakorkoli sodelovali v tem našem zanimivem podvigu ob 25. letnici Kluba študentov Slovenska Bistrica.

HVALA in se vidimo na naslednjem dogodku. 😉

Skis logo Sos logo