URADNE URE:
18:00 – 20:00
(pon, sre, pet)

O nas

Klub študentov Slovenska Bistrica je neprofitna organizacija, ki svojim članom ponuja razne ugodnosti, organiziramo športne, zabavne, ekološko ozaveščene, družabne in kulturne dogodke. Študente obveščamo o aktualnih problematikah ter skrbimo za njihovo izobraževanje zunaj fakultativnih zidov.

ŽIGA OREŠIČ

Predsednik

Tina Cafuta

blagajničarka

Nina cafuta

tajnica

Alen Juhart

mentor dijaške sekcije

ines tomažič

svetnica v svetu šols in svetu zveze škis

ROK CAFUTA

Vodja odbora za kulturo

klara kušar

vodja odbora za socialo in izobraževanje

Nika Šela

Vodja odbora za lokalno udejstvovanje

Gala Trajkovič

vodja odbora za rekreacijo

TIMOTEJ MLINAR

vodja odbora za zabavo

UPRAVNI ODBOR

Upravni odbor sestavljajo predsednik, blagajnik, tajnik in mentor dijaške sekcije. Skupaj v njimi še v Upravnem odboru deluje 5 vodij na vsebinskih področjih: Kultura, sociala in izobraževanje, lokalno udejstvovanje, rekreacija in zabava. Upravni odbor opravlja organizacijske, administrativne in strokovno-tehnične naloge ter s tem predstavljajo izvršilni organ kluba.

DISCIPLINSKI ODBOR

Disciplinski odbor skrbi za ugotavljanje odgovornosti pri posameznih problemih v delovanju društva (kršitve statuta) in izrekanje disciplinskih ukrepov v primeru kršitve statuta.

Člani disciplinskega odbora:

NADZORNI ODBOR

Nadzorni odbor spremlja delo upravnega odbora in drugih organov ter opravlja nadzor nad celotnim finančnim in materialnim poslovanjem društva.

Člani nadzornega odbora:

Dijaška sekcija

Dijaška sekcija KŠSB skrbi za prostočasne dejavnosti dijakov v Upravni enoti Slovenska Bistrica. Ekipo sestavlja približno 10 dijakov, ki pod mentorstvom Žige Orešiča organizirajo aktivnosti za dijake v Upravni enoti Slovenska Bistrica. Dogodke organizirajo na področju športna, kulture, izobraževanja, sociale in predvsem zabave. Veseli so vsakega dijaka, ki bi bil pripravljen zavihati rokave in organizirati kakšnega od omenjenih projektov v sklopu Dijaške sekcije.

Še nisi član? Pridruži se nam!

Za naše člane ponujamo različne ugodnosti.

Dan ljubezni

Dan ljubezni je tradicionalna prireditev, ki jo organizira Klub študentov Slovenska Bistrica. V zgodovino se je zapisalo leto 1994, saj se je takrat prireditev odvila prvič. Skozi leta se je dogodek razvijal, spreminjal lokacije, privabljal vedno nove obiskovalce in skupaj z njimi pisal zgodovino. Z nami so bili že Vlado Kreslin, Nude, Zebra, Zmelkoow, Mi2, Adi Smolar in še mnogi drugi.

Pridi tudi ti in piši zgodovino z nami!

 
 

#Naši največji projekti

#Naši največji projekti

Bistriška noč ljubezni

Verjetno eden izmed najbolj uporabljenih ‘hashtagov’ oktobra, #bnl, če pa povemo vsem razumljivo, govorimo o Bistriški noči ljubezni. Definitivno najbolj zaljubljen dogodek jeseni, ki poskrbi za sprostitev, zabavo, predvsem za druženje in dobro voljo.
Glavna tema dogodka? Ljubezen! Želeli smo pričarati iskrice v očeh obiskovalcev, nastopajočih in ujeti v trenutku kemijo, ki je nastala. Z nami so jo ustvarjali MI2, Adi Smolar, Hamo & Tribute 2 love, Vlado Kreslin z Malimi bogovi, Manouche in Pop Design.
Kaj še lahko rečemo? BNL je fenomenalen, evforičen, zaljubljen, predvsem pa nad pričakovanji. Brez vseh obiskovalcev, ki so do sedaj soustvarjali BNL, le ta ne bi bil tako megafantastičnospektakularen.

Stand up s KŠSB

December je čas, ko se imamo vsi radi, se radi pogovorimo z bližnjimi, kaj dobrega pojemo in se predvsem dobro nasmejimo. Stalnica KŠSB postaja Stand up večer, ki smo ga v letu 2016 tudi dobrodelno obarvali ter Srednji šoli Slovenska Bistrica namenili ka 4.100€ v sklopu dobrodelne akcije 25 za 25. V sklopu projekta smo že dvakrat sodelovali z ekipo Reporterja Milana, pred kratkim pa smo sodelovali z zabavljačema Gašperjem Bergantom in Perico Jerkovičem.

#Naši največji projekti

Naslov

Klub študentov Slovenska Bistrica
Trg svobode 5
2310 Slovenska Bistrica

Kontakt

Žiga Orešič (predsednik)
068 176 773
info@kssb.si

Socialno

Uradne ure

18:00 – 20:00
Ponedeljek, sreda in petek.

Ostali podatki

Davčna številka: 71800085

TRR (NOVA KBM d.d.):
SI56 0443 0000 0752 737

© 2024, KŠSB. Vse pravice pridržane.

Skip to content