Pridruži se nam!

Katere ugodnosti ti pripadajo?

– Rogla vikend: 23 € – NI NA ZALOGI
– Rogla čez teden: 17 € – NI NA ZALOGI
– Trije Kralji vse dni: 15 €

Karte lahko kupite v naši pisarni v času uradnih ur. Vsakemu članu pripadata 1 karta na teden!

Terme Zreče:  Celodnevna karta za bazen + savno: 17 €

Brezplačno koriščenje termina v Teniškem klubu Slovenska Bistrica vsako soboto od 14:00 do 16:00. Termin si je predhodno potrebno rezervirati na timotej.mlinar@kssb.si. Za koriščenje rezervacije morata biti oba igralca člana KŠSB. Vnaprej si lahko rezervirate le en termin.

V času naših uradnih ur je možno brezplačno barvno tiskanje ob predložitvi potrdila o članstvu, ki ga prejmeš na mail po včlanitvi.

Akcijske cene pijač v Caffe Hof, ob predložitvi potrdila o članstvu, ki ga prejmeš na mail po včlanitvi. Za več informacij o ponudbi obiščite lokal.

Naši člani se lahko brezplačno včlanijo v Knjižnico Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica!

Ob včlanitvi v knjižnjico pokaži potrdilo o članstvu, ki ga prejmeš na mail po včlanitvi.

Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica

Prihaja kmalu 🙂

Prihaja kmalu 🙂

Kako postaneš član Kluba študentov Slovenska Bistrica?

Včlaniš se lahko vsak ponedeljek, sredo ali petek v času uradnih ur. S sabo potrebuješ original potrdilo o vpisu in že lahko uživaš v ugodnostih kot član KŠSB. Včlaniš se lahko tudi preko spletnega obrazca.

Pogoji za članstvo

Če želiš postati redni član kluba, moraš biti vpisan na kateri koli visokošolski ustanovi v Republiki Sloveniji ali v tujini ter imeti stalno prebivališče v Upravni enoti Slovenska Bistrica.

ČLANSKE UGODNOSTI​​

Za naše člane ponujamo različne ugodnosti.

SPLETNI OBRAZEC ZA VČLANITEV​

S podpisom pristopne izjave postajam član/članica Kluba študentov Slovenska Bistrica in potrjujem, da imam status študenta oz. dijaka, ter zagotavljam, da je moje potrdilo o vpisu verodostojno. S podpisom dajem soglasje Klubu študentov Slovenska Bistrica, da za namen uresničevanja pravic in obveznosti v zvezi s članstvom v društvu, zbira, obdeluje in uporablja moje osebne podatke. Za osebne podatke v tej zvezi štejejo podatki, ki jih vsebuje pristopna izjava.